GOLDIE TOURS - CAPE TOWN I SYDAFRIKA

 

Rejs til Cape Town - Sydafrikas vidunderlige hovedstad og én af verdens smukkeste og flottest beliggende metropoler. Cape Town ligger for foden af det berømte Table Mountain - Taffelbjerget - midt mellem to nationalparker og er omgivet af pragtfulde naturområder med masser af plante- og dyreliv, flotte hvide sandstrande og mange vandre stier, som kan udforskes med guide. Der er interessante butikker og mange gode shopping muligheder.
Hele verdens køkken findes i Cape Town. Et sandt vin- og gourmet mekka med adskillige fremragende restauranter og utallige caféer. Desuden har Cape Town mange kulturelle tilbud, ofte til halvdelen af prisen i andre storbyer.

Den rekordlave Sydafrikanske Rand (ZAR) gør det meget attraktivt at vælge en ferie i Sydafrika, og hvorfor ikke vælge at rejse på ferie til Cape Town - byen der tilbyder dig ALT..?

Du kan vælge at bo centralt, så når du går ud ad hotellets svingdør, så står du midt på gågaden og torvet med forretninger og banker. Her er der altid noget at kigge på og mange gode tilbud i de lokale basarer. Du vil kun være få minutters gang fra det store afrikanske marked på Green Market Square, den spændende gade Long Street og alle de interessante museer og seværdigheder. Herfra kan du sagtens gå til forlystelses- og shoppingcentret V & A Waterfront samt strandpromenaden i Sea Point. Ellers kan de nås på 5 minutter i bil - det er billigt at køre taxi. Fra Waterfront kan du med båd besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet.
Alternativt kan du vælge at bo på ét af de mange hyggelige guesthouses i Green Point og Sea Point tæt ved strandpromenaden, eller i det eksklusive Camps Bay.

Goldie Tours tilbyder i Cape Town ophold på gode og velbeliggende hoteller og guesthouses samt private villaer og lejligheder for kort- og langtidsleje. SE HER

Se 10 gode grunde til hvorfor Cape Town er verdens bedste by HER

 

Vi glæder os til at give dig uforglemmelige oplevelser..!