OM GOLDIE TOURS

 

Det er et privilegium at kunne rejse rundt i hele verden – og kunne gøre det sammen med forventningsfulde glade feriegæster.  Men at rejse rundt i Sydafrika er noget helt specielt og meget anderledes. For du vil møde Sydafrika - og du vil aldrig være den samme igen…!

Mit liv ændredes på mange måder, da jeg selv mødte Sydafrika og tabte mit hjerte til denne fantastiske regnbuenation - og fik Sydafrika helt ind "under huden".
Da min bror og samarbejdspartner i Exotic Travel gik på førtidspension, besluttede jeg derfor at ændre vores store udbud af eksklusive rundrejser rundt om i verden. Istedet følge mit hjerte og min store passion: at arrangere udflugter, div. ophold og ture i Sydafrika. Og gennem mit arbejde lokalt gøre en forskel i det land, som jeg havde tabt mit hjerte til - i samarbejde med lokale sydafrikanere og kolleger med indgående kendskab til deres egen kultur og historie.

Med Goldie Tours er det mit ønske og mål at tilbyde dig spændende og eksklusive rejseoplevelser med et stort personligt engagement - og kombinere netop DIN passion med enestående naturoplevelser med safari, god mad og vin.
Drømmer du om kurver og bjerge, eller er din drøm at spille golf på nogle af verdens bedste golfbaner, så udlev din passion på en fantastisk MC-rejse eller en golfrejse i Sydafrika.
I Goldie Tours kan vi servicere dig på ni forskellige sprog og har naturen, motorcyklen og golfspillet som vor fælles store passion. Og netop passionen er vores "drive" og den, som har givet os mange spændende oplevelser, som vi gerne vil dele med dig.
H.C. Andersen sagde de berømte ord: "at rejse, er at leve"... Vi føler os altid hjemme, når vi er ude. At udforske nye steder og opsøge forskellige kulturer i Sydafrika, som har 11 forskellige officielle sprog, er både berigende og lærerigt. Vi synes, at det er dejligt at have et helt land som sin arbejdsplads. Når vi planlægger en ny tur, bliver det gjort helt fra bunden. Vi rejser selv ud, opsøger seværdigheder, hoteller og udtænker nøje rejserute og indhold for dig.
Vores samarbejdspartnere er kendte og professionelle bureauer og folk med mange års erfaring i rejsebranchen. Goldie Tours samarbejder med agenter og rejsebureauer i Skandinavien, hvor vi jævnligt afholder inspirationsmøder.
Det er vores ønske, at du som vor gæst får gode oplevelser på alle områder. Du skal få udfordringer, møde fremmede kulturer, opleve hyggeligt socialt samvær og frem for alt have de store, men også de små oplevelser med dig hjem i bagagen - for ofte gør disse den store forskel, hvilket andre rejsearrangører ikke altid tænker på. Rejs med hjerte og sjæl...

 

Vi glæder os til at give dig uforglemmelige oplevelser
Jill Poulsen